AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Transport sigur…fii tu soferul

Imi pun uneori serios problema daca soferii de autobuze, trenuri, avioane, vapoare sau taxiuri isi pun problema responsabilitatii pe care o au fata de viata oamenilor pe care ii trasporta. Pe acest considerent am fost mereu convinsa ca cel mai bun si mai sigur mijloc de transport este cel pe care il conduci singur. Cine sa tina mai mult decat tine la viata ta sau la sanatatea familiei tale?

Inchirieri auto Tg. Mures

De cand m-am facut om mare si am inceput sa ma gandesc la probleme existentiale, am inceput si colaborarea cu inchirieri auto Targu Mures. De cate ori vin din vacanta de peste hotare ma asteapta o masina de la rent a car Targu Mures Airport si ma lasa sa fiu un sofer responsabil, cand am masina in service, stiu ca pot apela la ei si ma simt in siguranta, cand am nevoie de o masina pentru toata familia, stiu ca acolo pot gasi. Daca voi recomanda o firma pentru servicii de calitate, ei vor fi aceea.

Transportul sigur se rezuma la condusul responsabil si preventiv a unei masini care indeplineste toate conditiile pentru a fi clasificata ca fiind sigura. Nu se intampla nimic daca ajungi cu un minut mai tarziu la destinatie, nu esti cu nimic mai special daca pleci cu rotile scartaind de la semafor si nu previi deloc un accident daca nu pastrezi distanta intre autovehicule cand esti in trafic. Chiar daca trebuie sa ai grija doar de viata ta sau ai mai multe cu tine in masina, fii tu soferul unui mijloc de transport sigur.

Leave a Reply