AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Trucurile pe care le folosesc femeile pentru a arata bine

Nu-i de mirare ca exista o multime de saloane de cosmetica, ingrijire si infrumusetare, atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara, dar si in intreaga lume: aspectul estetic conteaza pentru cei mai multi dintre noi, si de cele mai multe ori conteaza mai mult decat nivelul de inteligenta IQ sau inteligenta emotionala.

Dar acesta nu este un lucru rau. O femeie echilibrata este si desteapta si frumoasa, asa incat va apela la cateva trucuri pentru ingrijirea corporala. Dintre acestea enumeram urmatoarele metode la care femeile apeleaza atunci cand merg la salonul de cosmetica din 13 Septembrie:

– tratamentul de indreptare cu keratina, este un tratament pentru indreptarea parului cret sau ondulat, pentru acelea dintre voi care isi doresc sa aiba un par perfect drept

– tratamente de masaj corporal si impachetare cu masti de cafea, ciocolata, saruri, miere si alte produse benefice pielii

– tratamente de masaj impotriva celulitei, dovedite a fi foarte eficiente daca sunt folosite periodic

– tratamente de epilare definitiva sau partiala, dintre care cele mai folosite sunt tratamentele cu ceara calda, cu o durata de pana la 6 saptamani, dar si tratamentele de epilare definitiva cu garantie de pana la 10 ani.

– ingrijirea unghiilor prin servicii de manichiura si pedichiura

– ingrijirea parului prin aplicarea de masti pentru intarirea radacinii parului

– cofarea si tunsul periodic, o data pe luna, precum si vopsitul parului o data la 4 saptamani

– masaj de relaxare si sauna, recomandate o data pe saptamana.

Leave a Reply