AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Tu ti-ai cumparat un coltar din piele?

Brand-ul  DivanieSofa a fost creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și preferințelor potențialilor clienți și nu numai.

Coltare din pilele

Scopul este acela de a oferi doritorilor produse exclusiviste create cu un design foarte modern, cu ajutorul unor materiale de cea mai bună calitate.

Având o experiență de peste zece ani în domeniul designului interior și fiind recunoscuți la nivel internațional ca un brand exclusivist, suntem capabili de a oferi produse cu elemente contemporane și neoclasice la prețuri cât mai avantajoase.

Orice persoană care vrea să își facă o idee despre produsele noastre poate viziona Showroom-ul online de produse, accesând link-ul următor: www.divaniesofa.ro

În acest articol mă voi axa pe colțare din piele, mai exact colțare living.

Aceste produse sunt realizate cu materiale speciale, de foarte bună calitate, la prețuri avantajoase. Periodic, se pot achiziționa prin intermediul unor oferte deosebite.

Sunt realizate astfel încât să se îmbine caracterul practic cu cel estetic, deoarece ambele sunt importante în procesul de alegere a celei mai bune opțiuni, în funcție de preferințele personale ale clienților.

Astfel, prețurile pot varia de la sume de minimum 4 000 de lei până la 8 000 de lei, în funcție de calitatea materialelor și complexitatea modelelor.

De asemenea, există o paletă foarte vastă de culori, inclusiv combinații de culori, în funcție de preferințe. Sunt realizate, în general, din piele de bovine, cu elemente din lemn de esență tare, iar unele elemente sunt din poliuretan. Brațele canapelelor sau a colțarelor pot fi dispuse pe stânga sau pe dreapta, în funcție de spațiul interior disponibil. Canapelele sunt multifuncționale, extensibile în scopul de a ocupa un spațiu cât mai restrâns, sistemul acestora de deschidere fiind extrem de simplu de utilizat.

Stilul este unul modern, minimalist, astfel încât să corespundă nevoilor clienților.

Leave a Reply