AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Unde gasesti instrumentar si aspiratoare chirurgicale la preturi accesibile pentru un cabinet de chirurgie generala

Pe langa pregatirea, experienta si abilitatile deosebite ale medicului, intr-un cabinet de chirurgie generala conteaza si calitatea aparaturii utilizate. Cabinetul trebuie dotat cu echipamente si instrumente performante, pentru a asigura un mediu sigur si eficient pentru practica medicala.

Exista un magazin online de unde se pot achizitiona dispozitive, instrumente si materiale de calitate superioara, cu care chirurgii isi pot dota cabinetele la un excelent raport calitate-pret. In acest magazin, sunt mai multe modele de aspiratoare chirurgicale, concepute pentru aspiratia fluidelor, tesuturilor sau oaselor pacientilor dintr-o interventie chirurgicala.

Aspiratoare chirurgicale la un pret accesibil

Cele mai ieftine modele de aspiratoare chirurgicale sunt cele pentru aspiratia lichidelor din nas, gura sau trahee, atat in cazul copiilor, cat si al adultilor.

Un astfel de model este aspiratorul chirurgical Super-Vega 28211,  de la magazinul Med-Tehnica.ro. Acest dispozitiv este de mici dimensiuni si este echipat cu un recipient de un litru. Este indicat in cazurile de mica chirurgie si dispune de 6 tuburi de silicon, un filtru antibacterian si hidrofob si de un conector conic pentru sonde.

Exista si aspiratoare chirurgicale ce se potrivesc pentru tratamentele la domiciliu. Acestea au o greutate redusa, pot fi manipulate cu usurinta si sunt usor de transportat. Un exemplu este modelul AL-01, ce poate fi utilizat post operator, la domiciliu, de exemplu dupa o traheostomie.

Tot din seria de aspiratoare accesibile de mici dimensiuni face parte si aspiratorul Aspeed 2 cu pompa dubla, recomandat pentru aspiratia mucusului sau a sangelui din nas, gura sau trahee, in spitale sau clinici, fara sa necesite mentenanta sau lubrifiere.

Aspiratoare chirurgicale | uniforme medicale | Med-Tehnica.ro

aspiratoare chirurgicale

Aspirator profesional performant pentru orice cabinet de chirurgie

In ceea ce priveste aspiratoarele de dimensiuni mai generoase, pentru un cabinet de chirurgie este util modelul Clinic Plus Full 2x4L – 28198, destinat aspiratiei profesionale a fluidelor corporale, oaselor si tesuturilor in timpul sau dupa o interventie chirurgicala. Acesta are o capacitate excelenta de aspirare si standarde inalte de siguranta, fiind fabricat in Italia.

Magazinul Med-Tehnica are o oferta impresionanta de produse si echipamente medicale, precum si uniforme medicale la preturi competitive. In plus, pentru orice achizitie din magazin se asigura asistenta tehnica in garantie si post-garantie, service si training.

In concluzie, un cabinet de chirurgie generala poate fi dotat cu aspiratoare mai scumpe sau mai accesibile ca pret. Pentru fiecare dintre aceste optiuni sunt modele de calitate superioara in magazinul Med-Tehnica.

Leave a Reply