AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Utilitatea unui irigator oral

Este posibil sa nu cunoasteti termenul de irigator oral, deoarece acesta a fost, pana nu demult, un instrument utilizat doar de igienistii dentar. Mai nou, acesta poate fi utilizat in rutina zilnica de ingrijire orala la domiciliu. Un irigator oral furnizeaza un flux de apa pulsanta cu scopul de a indeparta particulele alimentare si placa bacteriana de pe dinti sau de sub linia gingiilor. In acest fel, dispozitivul ajuta la imbunatatirea sanatatii gingivale si dentare.

Conform sondajelor, 3 din 4 persoane din intreaga lume sufera de diverse tipuri de probleme gingivale, cum ar fi gingivita. Majoritatea oamenilor isi spala dintii de doua ori pe zi pentru a-i mentine curati si sanatosi, insa acest obicei nu este suficient pentru a evita probelemele de sanatate orala.

Un irigator oral poate fi o optiune buna pentru a va mentine dintii si gingiile curate si sanatoase mult timp. Jetul acestor irigatoare bucale ofera o curatare optima a dintilor, actionand chiar mai eficient decat ata dentara. Nu numai ca veti zambi cu incredere, dar veti avea parte si de o sanatate de invidiat. Irigatoarele nu inlocuiesc periajul de rutina, insa pot fi o alternativa agreata daca va confruntati cu sangerari sau dureri in timpul sau dupa periaj.

Irigatoarele orale pot fi, de asemenea, utilizate de catre persoanele care au implanturi dentare, aparate ortodontice sau lucrari precum poduri ori fatete dentare, deoarece fluxul de apa pulsata poate ajunge in locuri in care ata dentara saau periuta de dinti nu pot patrunde. Mai mult, nu este deloc usor sa indepartati particulele de alimente prinse sub bracketii aparatului dentar si alte lucrari, indiferent de metodele de curatare utilizate, insa fluxul de apa al irigatoarele le poate indeparta usor si eficient.

In acest fel, irigatoarele orale pot fi folosite pentru a elimina cauza diverselor probleme dentare, impreuna cu imbunatatirea sanatatii gingiei si a dintilor, deoarece jetul de apa poate ajunge in locuri in care alte metode de curatare sunt absolut ineficiente.

Scannere | irigatoare bucale | ceriu.ro

scannere

In mod normal, irigatoarele orale au un pret destul de ridicat, insa accesand ceriu.ro veti descoperi produse de calitate la preturi accesibile. Tot in acest magazin online veti putea gasi produse utile in ingrijirea cosmetica, articole sportive, accesorii de birotica, precum scannere si alte consumabile. Indiferent de ce anume doriti sa achizitionati, cert este ca acest magazin este locul in care puteti face cumparaturi la preturi corecte!

Leave a Reply