AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Utilizarea instalatiilor de racire industriala si producatorii specializati

turnuri de racire

Turnuri de racire

Performanta si eficienta in domeniul industrial rezida mai ales in tehnologiile si echipamentele folosite, care trebuie mereu sa fie in pas cu vremea si sa fie adaptate cerintelor pietei. O tehnica corespunzatoare si investitiile constante in acest sens sunt primii factori care conduc catre productivitate ridicata si catre o administrare buna a afacerii.

In ceea ce priveste utilizarea de instalatii de racire industriala, acestea sunt incluse intr-o gama larga de domenii ca parti componente ale procesului de productie. Prin amplasarea de turnuri de racire se asigura buna desfasurare a acestuia si un flux continuu de functionare. In prezent, compania EWK former SULZER este producatorul principal si cu o lunga traditie in acest domeniu.

Astfel, in 1957 departamentul specializat in turnuri de racire al companiei SULZER deschide drumul pentru primul turn de racire realizat dintr-un material innovator pentru perioada respecitva, poliesterul armat cu fibra de sticla. Din acest moment, compartimentul tehnic incepe sa proiecteze o intreaga gama diversificata de echipamente de racire ce conduc la performante maxime. Acest lucru se datoreaza mai ales unei foarte bune rezistente la medii agresive de lucru, de la acizi si uleiuri si pana la substante corozive, conducand astfel la o durata de viata mare, ce depaseste adeseori chiar si 20 de ani. Totodata, finisajele de inalta calitate, optimizarea randamentului, a consumului de apa si de energie electrica, precum si controlul riguros al nivelului de zgomot fac ca echipamentele produse de aceasta companie sa ofere cea mai buna calitate in domeniul pe care il reprezinta.

Firma Consultech, ce beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in domeniul echipamentelor industriale este unicul reprezentant in zona de est a Europei pentru producatori precum EWK former SULZER sau Flottweg, companii germane ce asigura cea mai buna calitate in ceea ce priveste sistemele si componentele unor industrii specializate. Site-ul http://www.consultech.ro/ ofera informatii complete si detalii tehnice amanuntite despre fiecare produs comercializat, pentru ca orice viitor colaborator sa poata gasi aici ceea ce il intereseaza pentru afacerea sa. De asemenea, pe langa furnizarea echipamentelor, acestia ofera consultanta din partea unor profesionisti, servicii de mentenanta si asistenta tehnica atat pentru produsele comercializate de ei, precum si pentru orice alte echipamente industriale, indiferent de porducator si de provenienta lor.

Persoana de contact : Cristian Papaianopol – Sales Manager – Consultech.ro

Leave a Reply