AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Viata intr-un complex rezidential vs. viata intr-o locuinta izolata

Este destul de dificil de luat o decizie atunci cand vine vorba de a achizitiona o locuinta intr-un complex rezidential sau o locuinta single, in afara unui complex, eventual chiar la marginea orasului. Pe de o parte, din ce in ce mai multi proprietari isi doresc sa traiasca in medii izolate, iar pe de alta parte, aceasta optiune nu este 100% sigura. Numai analiza amanuntita a vietii intr-un complex rezidential complet securizat va ajuta la luarea celei mai bune decizii.

Se spune ca atunci cand priviti casa sau apartamentul ca pe o investitie financiara, o proprietate intr-un complex rezidential, poate fi cea mai buna optiune, mai ales pentru inchiriere. Complexurile de locuinte, de cele mai multe ori, ofera duplexuri, triplexuri sau apartamente, rareori case single, iar acest lucru face ca pretul lor sa fie mai accesibil. Acest lucru este un mare avantaj! Pretul de achizitie este mic si exista si beneficiul de a locui in oras sau in apropierea lui.

A locui intr-un imobil dintr-un complex rezidential ofera mai multa siguranta. Avand in vedere ca la intrarea in complex exista bariera, intrarea in blocuri este prevazuta cu interfoane si carduri de acces, iar peste tot sunt montate camere de luat vederi, zona este chiar foarte sigura, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Zonele izolate sunt mult mai expuse riscurilor tocmai pentru ca nu sunt monitorizate, lipsesc vecinii, iar hotii sau infractorii isi pot duce la indeplinire orice plan.

Dincolo de securitate, trebuie avuta in vedere si problema intretinerii. Ca regula generala, noile complexuri locative au o asociatie de proprietari in cadrul careia se discuta despre organizarea si gestionarea eficienta a vietii in complex, despre curatenie si alte aspecte care privesc buna convientuire. Evident, exista o taxa de administrare, insa fiind impartita la numarul total de locatari, suma lunara sau anuala este mult mai mica decat suma pe care trebuie sa o cheltuie o persoana care isi administreaza singur proprietatea.

Mai exista si alte beneficii, insa le puteti descoperi doar intrand in contact cu oamenii care au ales aceasta varianta. Aveti ocazia sa o faceti vizitand un complex de apartamente noi din Baneasa. Pentru aceasta, accesati www.sisesti30.ro si programati o vizita la noul ansamblu rezidential din Baneasa. Cu siguranta va veti indragosti de locatie si de acest ansamblu.

Leave a Reply