AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Viva Magenta, cea mai in voga nuanta a anului – ghid de buna purtare

Chiar daca este rece sau foarte morocanos afara in aceasta perioada, a venit vremea sa se introduca un plus de veselie si de culoare in garderoba prin intermediul cele mai in voga nuante a anului – Viva Magenta. Geci, sacouri, pantaloni si accesorii,va fi peste tot pentru a compune cele mai frumoase tinute.

Viva Magenta a fost aleasa culoarea anului 2023 de catre Pantone! Acest roz magenta a cucerit lumea modei si le-a convins chiar si pe cele mai reticente fashioniste. De la fuchsia la roz mai deschis, continua sa fie cea mai populara culoare in aceasta iarna.

Rozul magenta a invadat rafturile magazinelor in acest sezon. Asa ca aceasta nuanta care era atribuita candva fetitelor, poate fi combinata cu toate piesele si accesoriile din garderoba de iarna pentru a le face ultra moderne.

Ce nuante se pot purta cu Viva Magenta?

Cu ce nuante se poate purta nuanta de Viva Magenta? Nuante de nisipiu, de roz deschis, de portocaliu sau tonuri care ne duc cu gandul la vegetale sau la pamant… toate merg de minune cu aceasta nuanta in voga. Dar, nuantele clasice merg si ele de minune, mai ales negrul, griul sau bejul si chiar si albul.

Care sunt cele mai frumoase idei de tinute?

In viata de zi cu zi, este de ajuns daca se inlocuieste haina in nuante inchise cu una in nuante de Viva Magenta. Se poate adauga o pereche de blugi cu talia inalta si cu un pulover mai gros si cu o pereche de botine cu toc.

O alta piesa vestimentara pentru a vedea viata in roz: o pereche de pantaloni in nuante de roz. Asociati cu un top sau o camasa in nuante tot de roz dar mai pal, vor asigura un look indraznet, dar sic.

Se poate ilumina silueta si prin intermediul unei rochii tip camasa purtata cu un pulover cu gulerul rulat pentru a incalzi tinuta. Pentru o tinuta mai sobra, se poate alege nuanta de Viva Magenta pentru un pulover sau pentru un accesoriu precum o esarfa. Este alegerea perfecta pentru cele mai frumoase tinute in top.

Leave a Reply