AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Vrei sa cumperi o masina noua? Iata ce trebuie sa faci!

Daca ati hotarat sa cumparati o masina noua, iata cateva sfaturi pentru a face o achizitie inteligenta:

In primul rand, mergeti la banca sau direct la dealer si faceti o simulare de imprumut pentru masina (sau aplicati online). Acest lucru va spune cat de mult va puteti permite si ce rata lunara veti avea. Incepeti cautarea alegand cel putin doua modele diferite. Apoi, verificati pretul, fiabilitatea si costurile fiecareia dintre ele. Utilizati Internetul pentru a afla costul dealerului si optiunile dorite. Exista site-uri cu instrumente excelente care va vor ajuta sa determinati valoarea. Cand ati restrans cautarea la unul sau doua vehicule si aveti costul real al dealerului pentru fiecare, aplicati online pentru cotatii de pret. Daca preferati sa nu cumparati online, utilizati ca referinta cotatia de pret online si sunati la dealeri pentru a vedea daca preturile sunt aceleasi.

O alta modalitate relativ usoara de a cumpara o masina implica trimiterea unui e-mail la departamentului de vanzari a unui dealer si negocierea prin e-mail. Asigurati-va ca intotdeauna cereti o oferta care include toate taxele pe care un dealer le poate avea.

Unii comercianti ofera „pachete”, care sunt taxe false pentru documente, gravuri auto, tratamente textile etc.

Cea mai buna metoda de a cumpara o masina este sa o inchiriezi pentru o zi sau doua.

Este testul final. De asemenea, va puteti cumpara noua masina de la o firma de specialitate care are un program de cumparare a masinilor cu preturi deja negociate. In majoritatea cazurilor, economisiti bani si procesul de cumparare va fi mai rapid si mai usor.

Daca alegeti sa negociati cu un dealer traditional de masini, fiti pregatiti pentru un proces dificil. Cand intrati la un dealer pentru a semna documentatia, asigurati-va ca ceea ce se afla in contractul de cumparare este ceea ce ati stabilit anterior. Cea mai buna modalitate de a va proteja intr-o reprezentanta este sa fiti dispus sa renuntati. De aceea, se recomanda sa va asigurati finantarea pe cont propriu ca un prim pas. Si, nu luati niciodata un imprumut auto pentru mai mult de 60 de luni!

Leave a Reply