AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Partenerii de incredere in materie de cauciucuri

Daca a venit vremea sa iti schimbi anvelopele de vara cumparand de data aceasta cauciucuri noi, atunci cu siguranta ca vei face o cercetare online pentru a vedea unde poti gasi cea mai buna calitate la cel mai accesibil pret.

Site-ul pe care ti-l recomandam este CauciucAuto.ro, unde poti gasi anvelope noi si second hand din orice gama, avand de ales cauciucurile care ti se potrivesc din cele 10 marci disponibile. Echipa CauciucAuto.ro iti garanteaza standardul ideal de calitate, fie ca este vorba de a cumpara cauciucuri la mana a doua. Sunt cei mai mari importatori de piese auto de pe piata din Romania, iar serviciile lor acopera orice aspect al intretinerii si reparatiilor de care masina ta va avea nevoie pe tot parcursul duratei sale de viata.

Dintre serviciile oferite, amintim serviciul de service roti, prin intermediul caruia se face schimbul de sezon al anvelopelor, incepand de la 60 de lei. Alte servicii la fel de accesibile ca si pret sunt cele ce tin de vulcanizarea mobila si de depozitare a anvelopelor in orice sezon.

Pe site-ul CauciucAuto.ro iti poti crea un cont personalizat pentru a putea face comanda online, iar daca acest lucru nu iti este la indemana, atunci poti apela la unul dintre numerele de telefon 0722.657.740 sau 0743.020.020. De asemenea, avand contactul echipei, vei putea apelezi la ajutorul acestora atunci cand esti prins in trafic si masina te lasa balta, intrucat datorita serviciului de vulcanizare mobila, echipa este pregatita pentru astfel de situatii de urgenta.

Leave a Reply